Energiakonsultointi - E-Konsultit.fi

Energiakonsultointi

Kuinka voimme auttaa?

E-Konsultit on luotettava ja asiantunteva valinta yhteistyökumppaniksi kaikissa rakennusten energiatehokkuuteen liittyvissä hankkeissasi. Kauttamme saat rakennusten energiaselvitykset uudis-, korjaus-, muutos-, laajennus- sekä käyttötarkoituksenmuutoshankkeisiin sertifioidun energiatodistuksen laatijan (ylempi vaativuustaso) tekemänä kaikille rakennustyypeille.

Laadimme myös olemassa olevien rakennusten energiatodistukset sekä ARA:n energia-avustushakemuksiin tarvittavat dokumentit laadukkaasti ja nopeasti. Kauttamme saat myös muita rakennusten energiatehokkuuteen liittyviä laskentapalveluita kuten rakennuksen tavoite-energiankulutuslaskelmat sekä teknisten järjestelmien elinkaarikustannuslaskelmat esim. investointien vertailemiseksi. Alla näet aktiivisesti päivittyvän tiedon toteuttamistamme energiatehokkuuteen liittyvistä projekteista vuoden 2021 alusta lähtien.

Pyydä tarjous!

Tarjouspyynnön jätät kätevimmin täyttämällä tarvittavat tiedot oheiseen tarjouspyyntölomakkeeseen ja painamalla lopuksi ”Lähetä”. Voit myös pyytää tarjousta puhelimitse tai sähköpostitse.

Etkö löytänyt etsimääsi? Jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää energiatehokkuuspalveluihimme liittyen, ota yhteyttä!

Lue tästä lisää rakennusten energiatodistuksesta.

Tarjouspyyntölomake

Yhteystiedot

Kohteen tiedot

Voit lähettää lisätietoina myös rakennukseen liittyviä suunnitelmia yms.