Etusivu - E-Konsultit.fi

Etusivu

Ketterä yhteistyökumppani

E-Konsultit on Uudenmaan alueella toimiva rakentamisen energia- ja LVIA-konsultointipalveluja tarjoava ketterä yhteistyökumppanisi. Toimintamme on keskittynyt rakennusten LVIA-suunnittelu, -valvonta ja -rakennuttamispalveluiden tuottamiseen.

Tarjoamme kattavan valikoiman suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja niin vaativissa kuin tavanomaisissakin uudis- ja korjausrakentamishankkeissa. Energiakonsultointipalvelumme kautta saat asetusten mukaiset energiatodistukset ja -selvitykset sekä muut rakennusten energian käyttöön ja säästöpontentiaaliin liittyvät laskelmat.

Katso tarkemmin keitä olemme ja tutustu toteuttamiimme projekteihin.

LVIA-konsultointi

Rakennustyypistä riippumatta, hankkeesi LVIA-suunnittelu- ja konsultointipalvelut saat meiltä. Suunnittelun apuna käytetään nykyaikaisia CAD-sovelluksia yhdistettynä tietomallipohjaiseen suunnitteluun (BIM).

Meillä lämmitys-, jäähdytys, ilmanvaihto-, käyttövesi- sekä rakennusautomaatiojärjestelmien suunnittelulähtökohtina toimivat luotettavuus, energiaystävällisyys, esteettisyys ja käytettävyys yhdistettynä asiakkaan erityistoiveisiin.

Suunnittelun ja tuotettavan suunnitteludokumentaation laatu yhdessä askiakkaan tyytyväisyyden kanssa ovat toimintamme keskiössä. Lue lisää Palveluistamme täältä.

Energiakonsultointi

Rakennusten energiatodistusta hankittaessa E-Konsultit on luotettava kumppani. Meiltä saat energiatodistukset kaikille rakennusten energiatodistuslain alaisuuteen kuuluville rakennustyypeille.

Myös uudisrakentamisessa rakennusluvan liitteenä vaadittavat energiaselvitykset hoituvat kauttamme. Lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. rakennusten energiankulutuksen säästöpotentiaalin kartoitukset ja energiasaneerausten kannattavuuslaskelmat.

Lisätietoa energiakonsultointipalveluistamme sekä yleistä asiaa liittyen rakennusten energiatodistuksiin löydät Palvelut -valikon alta, tai klikkaamalla painiketta alapuolelta.